dijous, 6 de maig del 2010

ALS MEUS ESTIMAS ALUMNES DE 2n ESO

  Com bé sabreu, avui s'ha perdut la nostra estimada classe (de 45 minuts) d'educació per a la ciutadania i això és una autèntica llàstima. La part positiva és que durant els 45 minuts que jo no he gaudit de vostès he pogut dedicar-me a la reflexió contemplativa i a escriure aquestes frases. S'acaba el curs, la cosa ja està acabant de cuinar-se i encara hi ha temps d'encarar les dificultats i poder superar aquesta etapa de canvis canviants i nervis nerviosos.
  45 minuts no és molt temps, no és ni una hora, és un moment que podem perdre tot just al WC amb una bona novel·la o la PSP, però 45 minuts poden convertir-se també en un moment inoblidable i també en el temps que necessitarem per a poder reorganitzar els nostres llibres i prendre la decisió d'aprovar aquest curs.
  Espero i desitjo de tot cor (és cursi això) que les meves estimades criatures de 2n ESO (això de criatures ja és més propi de mi) s'animin i encoratgin ja sigui per altivesa o per no quedar-se sense vacances. TOTS i cada criatura en particular teniu la capacitat d'aconseguir-ho, de veritat.
  Tempus Fugit (Això és un cultisme?)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Professor, això que ha escrit és molt tendre i no és molt comú amb vostè, però li agraeixo moltíssim aquests paraules tan dolçes.

Gràcies, Margalida XD

Anònim ha dit...

Professor, sa veritat es que no m'esperava això de tu. Crec que són unes de les paraules més dolçes que ens has dit.
Professor, també has de pensar que encara et queden 2 cursos més en els que ens hauràs d'aguantar... Però apart d'això hem d'estar contents de que ens dediquis aquestes paraules en colqun moment.

Caterina.

Anònim ha dit...

Ay que ens estima de molt es nostre Profe!! Bé esperem que més d'un faci cas de les teves paraules ,salvi es curs i l'any que ve sigui amb nosaltes a 3r, bé i tot i que aquest curs no hem estat " Els millors alumnes" no perdem l'esperança de acabar bé , i començar el curs següent encare millor. I com diu na Caterina, domés som a l'equador d'ESO i encare ens queden dos anys per sortir de l'escola com a persones i no com a bèsties salvatges :D

Anna

Anònim ha dit...

emss una coseta, no he pillat lo de (això és un cultisme?); ja mo explicareu !!! ja ja ja

Margalida XD

vich on 10 de maig del 2010, a les 13:00 ha dit...

jo no som alumne, i m'ha arribat! :)

Anònim ha dit...

professor ja no sabem ni escriure eee?? ESTIMAS?QUE es això? despres dius que hem de practicar ortografia


Sr Fresno

Publica un comentari a l'entrada

 

HISTÒRIES Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Jaume Vich